Fatura Yönetimi
Fatura bölümüne üst menü Fatura seçimi ile başlayınız.( Veya Karşılama Penceresi Bölümünden )
Fatura Listesi görüntülenir.
İstenilen bir fatura açılır.
Fatura içerisindeki Fiyatlar sekmesini tıkladığımızda açılan menüden ‘Extra’ sekmesini tıkladığımızda bu stok kartının ekstresi karşımıza çıkacaktır.
Fatura Giriş Formu’sağ üst boşlukta mause sağ tuşa tıkladığımızda açılan pencerede ‘CRM’ sekmesini tıkladığımızda çalışma arkadaşlarımıza ‘Bu Belge ile ilgili İş Emri’ atabiliri
Fatura Giriş Formu’sağ üst boşlukta mouse sağ tuşa tıkladığımızda açılan pencerede ‘Maliyet Kazanç Fiyatlandırma’ bölümünde ‘İskontaları fiyatlardan düş’ sekmesini kullandığımızda eğer faturada bir iskonto uygulanmışsa bu iskontoyu düşerek faturayı oluşturma imkanı verir.
Fatura formunu irsaliye,teklif veya sipariş formuna çevirmek için;
Fatura giriş formu penceresi açıkken sağ üst boşlukta mause sağ tuşa tıklayıp,sol tarafta gösterildiği gibi ‘Belge Dönüşüm İşlemleri’ yardımıyla dönüşüm işlemlerimizi gerçekleştirebiliriz.
Bu işlemden sonra hangi forma dönüştürmüş isek orada işlemimize devam edebiliriz.
Aradığımız bir faturaya,karşılama penceresinden fatura listesine girdiğimiz zaman fatura listesi penceresi sol taraftaki sütundan farklı filtreleme seçenekleriyle çok rahat ve hızlı bir şekilde ulaşabiliriz.
Aylık Satış Raporu’nu görebilmek için ;
Fatura Listesi’ne sağ tıklayınız.
Raporlar -> Ay Ay-> Satış ->Aylık Adet Dağılımı seçeneğine tıklayınız.
Listede kayıtlı olan Faturayı yazdırmak için o faturanın üzerine sağ tıklayıp Tanımlı Yazıcıya Gönder demeniz yeterlidir.
Fatura, İrsaliye, Sipariş, Teklif, Ekstre gibi birçok dökümü yada raporları sağ tıklayarak açılan menüden YAZ seçeneği ile yazdırabilirsiniz.
Fatura Listesinde boşluğa sağ tıklayıp İleri Seviye’den Gösterilecekleri Seç seçeneğine tıklayınız.
Fatura bölümüne üst menü Fatura seçimi ile başlayınız.( Veya Karşılama Penceresi Bölümünden )
Fatura Listesi görüntülenir.
Mouse + Sağ tuş ile EKLE seçilir.
Kategoriler
